Alles is energie. Dat betekent dat ook ons lichaam energie is. Als alles energie is, worden wij door alles beïnvloed. Wij zijn onderdeel van het grote geheel. De energie stroomt door ons heen en geeft ons kracht, ontspanning, levensvreugde, enz.

Veel mensen ervaren de laatste jaren een toename van spanning in hun lichaam, pijnlijke spieren en botten, verwarring, concentratie verlies, slecht slapen, enz.  Alsof er “blokkades” ontstaan.

Een Energetische massage zou hierbij een verbetering kunnen geven

De Energetische massage heeft de intentie de levensenergie vrijelijk door het lichaam te laten stromen.

Levenskracht bevindt zich in de lucht en ze kan bijdragen tot het opnieuw laden van het lichaam. Een diepe ademhaling kan ook lichamelijke ontspanning geven en opgeslagen emoties tot ontlading  laten komen. Laat alles wat gebeurd maar komen . Niets is gek of verkeerd.

Bij het ondergaan van de energetische massage is het goed om rustig en diep naar de buik in te ademen. Het uitademen gaat door de spanning los te laten. Rustig naar de buik inademen en rustig door de mond de adem ontspannen weg laten lopen/uitblazen.

De Massage vindt plaats in een rustige warme omgeving. U ligt op een behandeltafel toegedekt met een dekentje. Het hele lichaam wordt energetisch behandeld.

Een sessie duurt ongeveer 1 uur en kost €70,=